Mustafi için Londra harekatı!

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak suretle bir stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, listesindeki Murillo ve Mert Çetin transferlerinin tamamlanamaması sonrasında rotasını Arsenal'in tecrübeli oyuncusu Shkodran Mustafi'ye çevirdi. Alman stoperin kiralanması için harekete geçen Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde bir kez daha Londra'ya çıkartma yapacak.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Luyindama'nın sezonu kapatması nedeniyle savunmaya takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da gündemde yer alan isim Arsenal'de süre alamamaktan şikayetçi olan Alman savunma oyuncusu Shkodran Mustafi oldu. İtalya seferinden tabir-i caizse eli bş dönen Galatasaray yönetimi, bu sezon Premier Lig'de sadece 3 maçta görev yapan 27 yaşındaki stoperi kiralamak için Arsenal yönetimiyle masaya oturacak. Sezon sonunda düzenlenecek olan Euro 2020'de forma giyebilmek için düzenli olarak oynamaya ihtiyacı bulunan Alman oyuncunun kiralık olarak gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Galatasaray yönetiminin başarılı oyuncu için Arsenal ile temaslarını sürdürdüğü ve önümüzdeki günlerde Londra'da biraraya gelecekleri belirtildi.

SÜRE ALAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ
2016 yılında transferin son gününde 40 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal'e transfer olan Mustafi, kariyerinde bugüne kadar 20 kez milli takım forması giydi. Başarılı savunmacı bu sezon Premier Lig'de sadece 3 maçta görev yaparken, düzenli olarak forma giyememekten şikayetçi durumda.. Arsenal'in yeni teknik direktörü Mikel Arteta ise kendisine sorulan transfer dedikodularını "Everton'da olduğum dönemden beri Mustafi'yi tanıyorum. Arsenal için önemli bir oyuncu ancak burada kalıp kalmamak tamamen ona bağlı. Arsenal'deki ilk günümde tüm oyunculara şunu söyledim; Bana oynamayı ne kadar istediğinizi,takıma ne kadar adandığınızı gösterin. Mustafi'nin ayrılması için şu anda hazır değiliz ve eğer ayrılırsa başka çözümler bulmak zorunda kalırız." ifadelerini kullanarak yanıtlamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0