Fatih Terim: Galatasaraylıların beklentisi gayet açık.. Başarı!

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Denizlispor'u evinde ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray adına futbolseverlerin de, Galatasaraylıların beklentisi gayet açıktır, nettir. Başarı bekliyorlardır, ki bu da en doğal hakkıdır. Özellikle ikinci yarılarda çok başarılı olmuş bir Galatasaray düşünecek olursak, hak veriyorum. Bizde bugün iyi başlayıp, bu beklentileri ve düşünceleri hayata geçirmek istiyoruz. Saha içerisinde de saha dışında da tüm çalışmalarımız buna yönelik. İnşallah bugün kendi seyircimizin önünde iyi bir başlangıç yaparız. Denizlispor bu sezon Süper Lig'de deplasmanda en çok puan kazanan takımlardan bir tanesi.. Bu demektir ki, geçiş hücumlarını ve kontratakları iyi yapıyorlar. Bunları oyuncularımıza anlattık, gösterdik. Zaten bizim iç sahada oynadığımız maçlarda yaşadığımız sorun bu yönde. Baskılı oynarken rakiplerimizin olabilecek geçiş hücumları bizim için en büyük tehlike. Rakiplerimizi evimizde baskı altında tuttuğumuz için bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz ancak umarım bugün bu sıkıntıları yaşamadan, 3 puanı alarak ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0