Galatasaray genç oyuncu Hakan Demirci'yi takip ediyor!

Kış döneminde kadrosunu güçlendirmenin yanı sıra gelecek vaadeden önemli isimleri de kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik ekip ve oyuncu izleme komitesi, TFF 1.Lig ekiplerinden Altay'ın genç oyuncusu Hakan Demirci'yi yakından takip ediyor. İzmir kulübüyle oyuncunun transfer şartlarını görüşen Galatasaray yönetiminin teklifini Altay kulübünün sportif direktörü Özden Töraydın açıkladı.

Liglere verilen arayı Antalya'da değerlendiren ve burada Galatasaray ile bir de hazırlık maçı yapan Altay'da sportif direktör Özden Töraydın, ikinci yarı öncesinde basın mensuplarına yazılı bir açıklamada bulundu. Töraydın yaptığı açıklamada "Milli oyuncu sayımız 6’yı buldu. Cenk, Kazım, Eren, Hakan Demirci, Al Hassan, bunlar hep planlı programlı işler. Hepsinin talibi var ve potansiyelli çocuklar. 1 - 1.5 yıl sonra daha da iyi yerlere gelecekler. Süper Lig’e çıkarsak bu sayı daha da artacaktır. Hakan için Malatyaspor, Trabzonspor, Galatasaray teklifte bulundu. Alsancak Stadı tamamlanana kadar farklı statlarda oynuyoruz. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda seyirci sayımızı arttırıp, takım da iyi giderse orada çok iyi bir hava yakalayacağız. Sayısal anlamda da üstünlük sağlayacağız. Oyuncularımız da heyecanlı.." ifadelerini kullandı. 

20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hakan bu sezon Altay forması altında kupada 3, ligde 2 maçta olmak üzere toplamda 5 maçta görev yaptı. Antalya kampında takımla birlikte yer alan genç oyuncu Galatasaray ile oynanılan hazırlık maçında süre alırken, takımının 2.golünü kaydeden isimdi. İsviçre'de doğup büyüyen genç oyuncu 2018 yılında Stade-Lausanne kulübünden Alanyaspor'a transfer olmuş ve bu sezon öncesinde de 25bin Euro karşılığında Altay'ın yolunu tutmuştu. Hakan geldiği ilk sezon Alanyaspor forması altında U21 Ligi'nde forma giydiği 34 maçta 20 gol - 7 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0