Bernard Mensah için pazarlık!

Bernard Mensah
Galatasaray ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda orta sahayı güçlendirmek için arayışlarını sürdürürken gündeme yeni bir isim geldi. Cimbom, Kayserispor'da kadro dışı bırakılan Bernard Mensah ile ilgileniyor.

Steven Nzonzi ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da orta sahaya takviye yapmak için çalışmalar tam gaz sürüyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Cimbom, Seko Fofana ile ilgilenirken gündeme yeni bir isim geldi. Fotomaç gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Kayserispor'da kadro dışı bırakılan Bernard Mensah'ı istiyor. Sarı-kırmızılılarda Mensah için Jimmy Durmaz, Emre Taşdemir ve artı 2 Milyon Euro önerdi. Tarafların görüşmeleri sürdürdükleri öğrenildi. 

14 MAÇTA 4 ASİST
Sezon başında Atletico Madrid'den bonservisi alınan Bernard Mensah, Kayserispor formasıyla 14 resmi maça çıktı. 25 yaşındaki Ganalı orta saha bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşamazken 4 asist üretti. Mensah bu maçlarda 3 sarı kart ve 1 de kırmızı kart gördü. Tecrübeli oyuncu Prosinecki tarafından disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0