Galatasaray stopere Luis Abram'ı istiyor!

Luis Abram
Ara transfer dönemine hızlı başlayan Galatasaray'da çalışmalar tam gaz devam ediyor. Christian Luyindama'nın sakatlığı sonrasında stopere takviye yapmak isteyen Cimbom'da gündeme yeni bir isim geldi. Galatasaray'ın Luis Abram'ı istediği iddia ediliyor.

Christian Luyindama'nın milli takımda yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatmasıyla beraber devre arası transfer döneminde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor. Birçok isimle adı anılan Cimbom'da yeni bir isim ortaya atıldı. Peru ve Arjantin basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray, Velez Sarsfield'in 23 yaşındaki stoperi Luis Abram için teklifte bulundu. Haberde Velex'in yapılan teklifi yetersiz bulduğu da belirtilirken genç stoperin sözleşmesinde 8 milyon euro serbest kalma bedelinin olduğu da ifade edildi. 

LUIS ABRAM KİMDİR?
27 Şubat 1996 doğumlu olan Luis Abram, kariyerine ülkesinin Sporting Cristal Lima takımında başladı. 3 yıl burada forma giyen Abram, 110 maça çıktı ve 5 gol - 1 asist ile oynadı. Gösterdiği performansın ardından Arjantin'in yolunu tutan Perulu stoper, Velez Sarsfield'a transfer oldu. Arjantin'de şu ana kadar 46 maçta forma giyen 23 yaşındaki stoper 2 gol - 2 asist ile yaptı. Luis Abram, 15 kez de Peru milli takımı forması giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0