Ryan Babel'in menajeri ayrılığı doğruladı!

Ryan Babel
Galatasaray'da devre arasında transfer hareketliliği devam ediyor. Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi ile kadrosunu güçlendiren Cimbom'da gönderilecek isimlerde netleşiyor. Galatasaray'da sezonun ilk yarısında istenilen performansı veremeyen Ryan Babel ile yollar ayrılıyor. 

Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Ryan Babel ile yolların ayrılması gündemde. Newcastle United ve Ajax'ın istediği iddia edilen Babel için menajerinden açıklama geldi. Babel'in Ajax ile görüştüğü haberlerini değerlendiren Winny Haatrecht, ''Evet, haberler doğru.'' sözlerini kullandı ve ayrılığı resmen açıklamış oldu.

FIFA'YA ŞİKAYET ETMİŞTİ 
Ryan Babel’in geçen ay, alacaklarının zamanında ödenmediğini gerekçe gösterip önce kulübe ihtar gönderdiği, sonra da bir kopyasını FIFA’ya yolladığı ortaya çıkmış, ödemenin yapılmasıyla kriz aşılmıştı. Yıllık maliyeti 3.5 milyon euro olan ancak ilk yarıda sadece 5 gol atabilen Babel, performansı ile taraftarın beğenisini kazanamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0