Galatasaray taraftarından Kobe Bryant için pankart!

Galatasaray Kobe Bryant
7DAYS EuroCup'ta son 16 turu G grubu 4. maçında Unics Kazan'ı 90-76 mağlup eden Galatasaray Doğa Sigorta'da sarı-kırmızılı taraftarlar Kobe Bryant'ı unutmadı. Galatasaray taraftarı Black Mamba için Sinan Erdem Spor Salonu'nda pankart açtı. 

Galatasaray Doğa Sigorta, Aaron Harrison'ın yıldızlaştığı maçta Unics Kazan'ı 90-76 yenerek G grubundaki 2. galibiyetini alarak çeyrek finale kalma umutlarını sürdürürken sarı-kırmızılı taraftarlar Kobe Bryant'ı unutmadı. Geçtiğimiz Pazar günü 13 yaşındaki kızı Gianna ile birlikte geçirdiği helikopter kazasında üzücü bir şekilde vefat eden Black Mamba için taraftarlar pankart açtı. Galatasaray taraftarı Kobe Bryant için yaptığı pankarta, “Efsaneler asla ölmez. Her zaman kalbimizde olacaksın Black Mamba” notunu düştü. 

Kobe Bryant, Eylül 2011’de Galatasaray’ın futbol takımının antrenmanını ziyaret etmiş ve sarı-kırmızılı formayı üstüne geçirmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0