Aaron Harrison, EuroCup'ta sezonun rekorunu kırdı!

Aaron Harrison
Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup son 16 turu dördüncü maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Unics Kazan'ı 90-76 yenerek gruptaki 2. galibiyetini alırken karşılaşmanın yıldızı olan Aaron Harrison, maçta bulduğu sekiz üçlük isabeti ile EuroCup’ta bu sezon bir maçta en çok üçlük atan oyuncu oldu. 

Unics Kazan karşısında 36 dakika 44 saniyede 1/1 ikilik, 8/17 üçlük ve 2/3 serbest atış isabet oranları ile 28 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, 1 blok ve 29 verimlilik puanı üreterek maçın en değerli oyuncusu olan Aaron Harrison, EuroCup'ta sezonun üçlük rekorunu da kırdı. Galatasaray'da Harrison, Kazan karşısında bulduğu sekiz üçlük isabeti ile EuroCup’ta bu sezon bir maçta en çok üçlük atan oyuncu oldu. Daha önce Chris Babb, Promitheas Patras forması ile MoraBanc Andorra karşısında Kasım ayında yedi üçlük isabeti bulmuştu.

Aaron Harrison'ın EuroCup rekoru kırdığı üçlük:

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0