Yenilmez Armada'dan kritik galibiyet!


Galatasaray Doğa Sigorta, Top 16 G grubu 4.maçında evinde Unics Kazan'ı ağırladı. Ligde ve Avrupada son üç karşılaşmasında mağlup olan ekibimiz, Aaron Harrison'ın yıldızlaştığı karşılaşmada Rus rakibini mağlup etti ve gruptaki 2. galibiyetini aldı. Karşılaşmanın hikayesi ise şöyleydi:

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Emir-Webster-Harrison-Ayberk-Auguste ilk beşiyle başlarken açılışı faul çizgisinden Auguste yaptı. Karşılaşmanın ilk 3 dakikası kafa kafaya geçerken 10-0'lık bir seri ile 19-7 öne geçen taraf Yenilmez Armada oldu. Çeyreğin geri kalanında farkı koruyan Cimbom ilk çeyreği 27-17 önde tamamladı. İkinci çeyreğin açılışını konuk ekip yaparken Harrison devamında çok zor bir üçlük ile farkı tekrardan çift hanelere çekti. İlk yarıda ellerinden alev çıkan Aaron Harrison ilk yarının bitimine 4.40 kala ilk devredeki 5. üçlüğünü buldu ve skoru 40-25'e taşıdı. Çeyreğin geri kalanında Harrison'a Webster da eşlik edince ilk yarı 49-35 takımımız lehine tamamlandı.

Unics Kazan ikinci yarıya bir üçlük isabetiyle başlarken Harrison kaldığı yerden devam etti ve bir üçlük daha buldu. Takımımız adına her şey yolunda giderken bir katkı da kaptan Göksenin Köksal'dan geldi. Kaptan art arda bulduğu 7 sayıyla skoru 61-47'ye taşıdı. Kaptanın katkısından sonra konuk ekip 7-0'lık seri buldu ve Ertuğrul Erdoğan oyuncularını yanına çağırmak zorunda kaldı. Mola dönüşü kendine gelen takımımız farkı yeniden çift hanelere taşıdı ve son çeyreğe 68-57'lik skorla gidildi. Son çeyreğin açılışını Göksenin'in asistinde Poythress yapsa da Unics Kazan son çeyreğe
12-2'lik seriyle fırtına gibi girdi ve skoru 4 dakika kala 72-69'a getirdi. Bu noktadan sonra Harrison ve Webster eline sazı aldı ve takımımız karşılaşmayı 90-76 kazanmasını bildi.

İstatistikler

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0