Galatasaray'da Arda Turan kararı!

arda turan
Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Arda Turan hakkında verilen son karar belli oldu. Sarı-kırmızılılarda yönetimin Fatih Terim ile bugün Arda içi görüştüğü ve tarafların yapılan toplantı sonucunda Arda Turan'ı transfer etmeme kararı aldığı öğrenildi.

Galatasaray'da uzun süredir transfer gündemini meşgul eden Arda Turan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün taraftar grubu ultrAslan, Arda'ya destek açıklaması yayınlamış tecrübeli futbolcu da bu desteğe kayıtsız kalmayarak, "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" notunu düşmüştü. Sarı-kırmızılılarda yaşanan bu gelişmelerin ardından Arda'nın gelmesine kesin gözle bakılırken bugün yeni bir gelişme yaşandı. Ajans 1905'in haberine göre; Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim yapılan toplantıların ardından Arda Turan’ı transfer etmeme kararı aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0