Henry Onyekuru taburcu oldu!

Galatasaray'da ara transfer döneminde Monaco'dan kiralanan Henry Onyekuru sezonun ikinci yarısı için camiada büyük beklenti yaratırken, yıldız oyuncunun sıtma rahatsızlığına yakalanması yerini endişeye bırakmıştı. Lig arasındaki iznini ülkesi Nijerya'da geçiren yıldız oyuncu burada geçirdiği enfeksiyon yüzünden uzun bir süre hastahanede gözetim altında kalırken, sevindirici haber geldi.

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamaya göre; Henry Onyekuru tamamlanan tedavisinin ardından taburcu oldu. Tüm kan değerleri düzelene kadar evinde istirahat edecek olan oyuncumuzun bu süre içerisinde hastanede poliklinik takiplerine devam edilecektir.

Onyekuru'nun önümüzdeki haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başlaması ve 2 hafta içerisinde de takımdaki yerini alması bekleniyor. Galatasaray sağlık kurulu oyuncunun tedavisi için hem sponsor hastahane hem de Sağlık Bakanlığı'yla sürekli iletişim halinde..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0