Seri için Lyon ısrarcı davranıyor!

Galatasaray'ın sezon başı Fulham'dan kiraladığı Jean Michael Seri'nin sarı kırmızılı takımdan ayrılması gündemdeyken bonservisinin bulunduğu Fulham, Fransız ekibi Lyon ile bonservis konusunda anlaştı. Oyuncunun da Lyon'a tamam dediği iddia edilirken, bu transfer için son kararın sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunan Galatasaray'da olduğu belirtildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da bekleneni veremeyen Jean Michel Seri ile prensipte anlaşma sağlayan Lyon, bu transferi Ocak ayında bitirmek için Fulham'la bonservis pazarlıklarına başladı. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenilirken, söz hakkı ise Seri ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Galatasaray'da.. Teknik direktör Fatih Terim, takımda kalmasını istediği 29 yaşındaki futbolcuya göre ikinci yarı planlarını yapıyor.  Ancak Türkiye Ligi'ne uyum sağlayamayan Fildişili yıldız, Lyon'dan gelen uzun süreli kontrat fırsatını değerlendirmek istiyor. Transferde önceliği stopere veren Galatasaray'da Seri'nin durumuna göre orta saha takviyesine karar verilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0