Jimmy Durmaz'a iki teklif var!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak istediği süreleri alamayan Jimmy Durmaz için ara transfer döneminde iki kulüp harekete geçti. Teknik direktör Fatih Terim'in rotasyonda şans verdiği tecrübeli oyuncuya Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ve Göztepe'nin talip olduğu, sezon sonuna kadar kiralama teklifiyle Galatasaray'ın kapısını çaldığı iddia edildi.

İki kulübün yerel medyasında yer alan haberlere göre; Süper Lig'de ilk yarıyı beklentilerin uzağında ve küme düşme hattında geçiren Kayserispor, yaşadığı ekonomik sorunlara rağmen devre arasında kadrosunu güçlendirmek isterken Galatasaray'da şans bulamayan Jimmy Durmaz'ı kiralık olarak resmen istedi. Kamp çalışmaları için Antalya'da bulunan Kayserispor yönetiminin önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimiyle bir kez daha masaya oturacağı ve transferi sonuçlandırmak için çaba sarfedeceği belirtildi.

Jimmy Durmaz için bir diğer iddia ise İzmir medyasından geldi. Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre, Göztepe başkanı Mehmet Sepil tecrübeli oyuncunun transferi için Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ile görüşmek istediğini bildirdi. Teknik heyetten oyuncunun transferine onay alan Galatasaray yönetiminin ise Göztepe yönetimiyle masaya oturacağı ve sezon sonuna kadar kiralama teklifini sunacağı iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0