Steven Nzonzi çıkmaza girdi!

Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalmasının üzerine de bir de disiplinsiz davranışlar sergileyerek kadro dışı kalan Steven Nzonzi'nin durumu tabir-i caizse çıkmaza girdi. Fransız yıldızla yollarını ayırmaya hazırlanan yönetim, oyuncunun bonservisine sahip İtalyan ekibi Roma'dan aldığı cevap sonrasında beklemeye geçti. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kadro dışı kalan Steven Nzonzi için Roma kulübüyle görüşmeler sürüyor. Sezon başında bir yılı opsiyonlu 2 yıllığına kiralanan Nzonzi’nin durumu orta saha transferindeki düğümü de beraberinde çözecek. Fransız oyuncu disiplinsiz ve umursamaz tavırları yüzünden teknik heyetten önce uyarı almış, daha sonrada as takımda olmadığı için antrenmanı terk edince de kadro dışı bırakılmıştı. Teknik heyet tarafından ikinci yarıdaki kamp çalışmalarına da alınmayan Steven Nzonzi için Galatasaray yönetimi Roma kulübüyle temasa geçerek sözleşmesini feshetmek için harekete geçmişti ancak İtalyanların "maaşını siz ödersiniz." cevabı sonrasında durum karmaşık bir hal aldı..

Nzonzi’nin yerine orta sahaya transfer yapmak isteyen Galatasaray, oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmede sezonun geri kalan kısmında teknik heyetin planları arasında olmadığını iletti. Lyon, Everton ve West Bromwich gibi takımların radarında olan Steven Nzonzi bu takımlardan birisiyle anlaşması halinde Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun sözleşmesini feshederek Roma'ya gönderecek ve Roma kulübü de oyuncuyu yeni bir takıma kiralayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0