Stoperde son aday Funes Mori!

Devre arası transfer döneminde kadroda ciddi bir operasyona imza atan Galatasaray'da savunmanın merkezine bir takviye yapılması planlanıyor. Daha önce bir çok oyuncuyla ismi anılan Sarı-Kırmızılılarda gündeme gelen son isim Villareal'den ayrılmak isteyen Ramiro Funes Mori oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Luyindama'nın sezonu kapatmasının ardından savunmanın merkezine takviye yapmak isteyen Galatasaray, ara transfer döneminde 4. imzasını attırmaya oldukça yakın! Teknik direktör Fatih Terim'in transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Mert Çetin ve  Jeison Murillo'nun transferlerinde yol alamayan Galatasaray'da menajerlerin de bir çok isim önerdiği öğrenilirken, gündeme gelen son isim Villareal'de bu sezon aldığı sürelerden memnun olmadığı için ayrılmak isteyen 28 yaşındaki Arjantinli stoper Funes Mori oldu. Geçen sezon 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Everton'dan transfer edilen Mori, bu sezon yalnızca 3 maçta görev yaptığı için takımdan ayrılmak istediğini İspanyol kulübünün yönetimine bildirdiği öğrenildi. 

Arjantinli savunmacının sürekli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istemesi nedeniyle Galatasaray ismi ön plana çıkarken, bir diğer etken ise kardeşi Rogerio Funes Mori'nin yıllar önce Türkiye'de forma giymesi ve abisine Galatasaray hakkında iyi referanslar vermesi.. Teknik direktör Fatih Terim'in aradığı tarzda savunmada sol ayaklı ve pas yapabilen, fizik gücü yüksek oyuncu profiline uyan 28 yaşındaki oyuncu için yönetimin kısa bir süre içerisinde Villareal ile pazarlık masasına oturması ve 1.5 yıllık kiralama teklifi sunması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0