Kamp kadrosu açıklandı!

Sezonun ikinci yarısı öncesinde kamp çalışmalarına İstanbul'da başlayan Galatasaray, ikinci kamp dönemi için Antalya'ya hareket ediyor. Fatih Terim önderliğindeki takımımız burada iki hazırlık maçı yaparak Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasına da buradan hareket edecek. 

Teknik heyet tarafından belirlenen kamp kadrosunda kadro dışı olan Steven Nzonzi'nin yanı sıra sakatlıkları süren Christian Luyindama, Florin Andone ve ağır gribal enfeksiyon geçiren Henry Onyekuru yer almıyor. Çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlardan davet alan isimlerin de yer almadığı kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: Muslera, Okan, Berk - Şener, Mariano, Linnes, Emre, Nagatomo, Saracchi, Marcao, Ahmet, Emin, Donk - Seri, Lemina, Belhanda, Feghouli, Ömer, Emre Akbaba, Emre Mor, Feghouli, Sekidika, Jimmy - Adem ve Falcao

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0