Ryan Babel transferini açıkladı!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde sezon sonuna kadar Ajax'a kiraladığı Ryan Babel, dün akşam saatlerinde transfer prosedürlerini tamamlamak üzere İstanbul'dan ayrılarak Amsterdam'a hareket etti. Amsterdam Havalimanı'nda kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu ülkesine ve altyapısına yetiştiği kulübe döndüğü için mutlu olduğunu belirtti. Ryan Babel'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Ülkeme ve Amsterdam'a geri döndüm. Herşey çok hızlı oldu. Geri dönmek çok ilginç oldu. Ama mutluyum. Ben her zaman Ajax taraftarı oldum, bu bir sır değil. Ajax'ın 9 yıllık uzak olduğum dönemde nasıl geliştiğini görmek de güzeldi. Kulübüm Ajax için tekrar oynama fikri çok onur verici birşey ama karar tamamen bende değildi. Buraya gelebilmem için her iki tarafa da yararlı olabileceğim bir durum ortaya çıkınca seçim yapmam kolay oldu ve hızlıca transfer tamamlandı. Bu durumu (maaşını bir kısmından feragat etmesi) kendime Avrupa Şampiyonası sırasında ödeyebileceğim bir yatırım olarak gördüm. Futbol oynamak için çalışan bir takıma geldim. Galatasaray'da ilk yarı yıl biraz zor geçti. Hangi pozisyonda veya nasıl oynayacağımı, ben şimdiden söyleyemem. Bana bağlı bir konu değil. Çalışmalarımı yapacağım ve antrenörümüzün beni nasıl kullanacağını göreceğim. Ben her zaman bir takım oyuncusu oldum. Ajax'ın harika kadrosu var. Bu yüzden bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0