KBSL | Sarayın Sultanları, Çukurova engelini aştı!

galatasaray kadın basketbol
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Bld.'yi konuk etti. Sarayın Sultanları %61'le 16 üçlük attığı karşılaşmayı 90-79 kazanmayı başardı.

Karşılaşmaya Işıl Alben - Bria Hartley - Sinem Ataş - Tilbe Şenyürek ve Victoria Macaulay ilk beşiyle başlayan Galatasaray, başa baş bir mücadeleye sahne olan ilk çeyreği 24-22 önde kapattı. İkinci çeyrekte oyundan düşen Sarayın Sultanları, skor üstünlüğünü rakibine kaptırdı ve soyunma odasına 43-48 geride girdi. 

Üçünçü çeyrekte üçlük olup yağan Efe Güven'in öğrencileri oyun ve skorun üstünlüğünü ele geçirerek son periyoda 74-70 önde girdi. Son çeyrekte de kaptan Işıl Alben'in önderliğinde etkili oyununu sürdüren Galatasaray, aradaki farkı açtı ve parkeden 90-79'luk skorla galip ayrılmayı başardı. 

Karşılaşmayı 14 sayı - 15 asist ile tamamlayan Işıl Alben yaptığı double-double ile maçın oyuncusu olurken Sarayın Sultanları  galibiyeti bugün doğum günü olan başantrenör Efe Güven'e hediye etti.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0