Steven Nzonzi'nin sözleşmesi fesh edildi!

Transfer dönemi bitmeye yakın gelen ve gidenler artık netleşiyor. Son dakika gelişmesine göre, Galatasaray'da uzun süredir kadro dışı olan ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Steven Nzonzi'nin sözleşmesinin fesh edildiği resmen duyuruldu. Fransız oyuncunun sözleşme durumu TFF'e de bildirildi.

Sezon başında bedelsiz olarak Roma'dan kiralanan Steven Nzonzi ilk haftalarda gösterdiği performansla dikkat çekerken, ilerleyen haftalarda takımla birlikte tartışılan isimlerin başında geldi. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının son haftasında Paris Saint-Germain deplasmanında alınan farklı yenilgi sonrasında tavırlarıyla dikkat çeken 31 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray macerası da orada sona erdi. Teknik direktör Fatih Terim tarafından antrenmanlardaki disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan Nzonzi, hatırlanacağı üzere dün öğle saatlerinde Fransız ekibi Rennes takımı ile görüşmek için İstanbul'dan ayrılmıştı.

Galatasaray formasıyla bu sezon 15 maçta görev yapan Steven Nzonzi bu karşılaşmalarda sadece 1 asist yaparken, 1287 dakika sahada kaldı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0