Semih Kaya tekrar Galatasaray'a geliyor!

Transfer döneminin bitmesine üç saatten az süre kalmışken Galatasaray'da sürpriz bir şekilde Semih Kaya gelişmesi yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından istenen stoper transferinde Gianetti ve Mert Çetin'den gelen olumsuz yanıtlar sonrasında Cimbom'un rotası eski oyuncusuna döndü.

beIN Sports'ta yer alan son dakika haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla savunmaya takviye istemesi sonrasında Semih Kaya ile yeniden anlaşma sağlandı. Çekya temsilcisi Sparta Prag ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan tecrübeli oyuncunun kiralık olarak takıma katılması için görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi transferde mutlu sona ulaştı.

Roma'dan genç savunmacı Mert Çetin veya Velez forması giyen Lautaro Gianetti'yi kiralamak isteyen ancak olumsuz dönüş alan Galatasaray'da teknik heyet eski oyuncuları Semih Kaya'nın yeniden kiralanmasına karar verdi. Şubat ayında 29 yaşına girecek olan tecrübeli savunmacı bu sezon Sparta Prag forması altında 12 maçta görev yaptı ve 998 dakika sahada kaldı.

Hatırlanacağı üzere Semih Kaya geçen sezon devre arasında bedelsiz olarak Galatasaray'a kiralanmış ve sezon sonuna kadar toplamda 9 maçta görev yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0