Lyon Belhanda'yı istiyor!

Galatasaray, Onyekuru ve Saracchi ile kadrosunu güçlendirirken FFP koşullarına uymak için oyuncu satmak ya da kiralamak zorunda. Takımdan ayrılacak oyuncular için dedikodular sürerken bir iddia da takımın tartışılan oyuncusu Belhanda için geldi.

Webaslan'ın haberine göre; France Football'dan Maxime Desvallees Lyon'un sene sonu devler arenasına katılması için kadrosuna katabileceği 5 futbolcuyu listeledi ve Younes Belhanda bu listede yer aldı. Lyon'un Belhanda'yı kadrosuna katabileceğini söyleyen Desvallees süreç hakkında şu ifadeleri kullandı:

LYON İÇİN BELHANDA EŞSİZ BİR FIRSAT
Galatasaray'da oynayan futbolcular sadece kariyerlerinin sonuna gelmiş futbolcular değil, Younes Belhanda da bunun bir kanıtı. Belhanda, 29 yaşındayken Galatasaray'a transfer oldu ve İstanbul'da önemli başarılar elde etti. Belhanda, Fransa Ligi'ni çok yakından biliyor ve 2009-2016 yılları arasında Ligue 1'de 26 gol attı, önemli bir etki yarattı. Belhanda hala çok iyi ve deneyimli bir futbolcu. Genç futbolculara sahip olan Lyon için Belhanda ayarında bir yetenek ve deneyim eşsiz bir fırsat olacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0