Mert Hakan Yandaş sezon sonunda geliyor!

Ocak ayında kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray'da diğer yandan da sezon sonu için çalışmalar sürüyor. Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile temaslarını sürdüren Galatasaray yönetimi, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki oyuncuyla ön protokol imzaladı. Mert Hakan transferinde elini çabuk tutan Cimbom, böylelikle sezon sonunda Euro 2020'de oynaması beklenen başarılı oyuncunun piyasa yapmasının da önüne geçmiş oldu! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transfer listesinde üst sıralarda bulunan Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile her konuda anlaşma sağlandı. Süper Lig'de forma giydiği 19 maçta 7 gol-4 asistlik performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, Galatasaray yönetimi kurallar gereğince oyuncuyla görüşme hakkına sahipti. Oyuncu ve menajeriyle sözleşme şartlarında anlaşma sağlayarak ön protokol yapan Sarı-Kırmızılı idareciler, erken davranmalarının ödülünü aldı. Sezon sonunda düzenlenecek olan Euro 2020'de milli takımda olması beklenen Mert Hakan Yandaş için şimdiden temasa geçen İtalyan ekibi Atalanta, oyuncunun sezon sonu için Galatasaray'la anlaştığı cevabını aldı. 

Sezon sonunda bonservisi elinde bedelsiz şekilde Galatasaray'a imza atacak olan 25 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Çıkan haberlere göre Mert Hakan Yandaş imza ücreti dahil olmak üzere yıllık 1.5 milyon Euro alacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0