Galatasaray'da sıra geldi ayrılıklara..

Devre arasında kadrosunu Marcelo Saracchi, Henry Onyekuru ve Jesse Sekidika transferiyle güçlendiren ve bir de savunmaya takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da sıra takımdan ayrılacak isimlere geldi. Çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Luyindama'nın lisansını donduracak olan ve kadro dışı kalan Steven Nzonzi ile de yollarını ayıracak olan Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yuto Nagatomo ve Mariano'ya bu hafta veda edilmesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da sıra geldi ayrılacak isimlerle vedalaşmaya.. Kadrosunda an itibariyle 17 yabancı oyuncusu bulunan Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Ryan Babel'i sezon sonuna kadar Ajax'a kiralayarak kontenjan açma konusunda harekete geçti. Luyindama'nın da sezonu kapatması nedeniyle lisansını donduracak olan Galatasaray, sezon başında kiraladığı ancak uzun süredir kadro dışı kalan Steven Nzonzi'yle de vedalaşılacak. Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimlerin başında gelen Fransız yıldızın ardından 33 yaşındaki iki bek, Mariano ve Nagatomo'yla da karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmelerin feshedilmesi bekleniyor. Diz sakatlığı sonrasında rehabilitasyon çalışmalarını sürdüren Florin Andone'nin durumunu yakından takip eden teknik heyet, Rumen oyuncunun dönüş tarihinin uzaması halinde yolları ayırabilir. Andone'nin gitmesi halinde ilk aday ise Club Brugge'da kadro dışı kalan Mbaye Diagne olacak. 

Galatasaray'da an itibariyle kadroda bulunan yabancı oyuncular şu şekilde;
Fernando Muslera, Mariano, Yuto Nagatomo, Marcao, Christian Luyindama, Marcelo Saracchi, Martin Linnes, Ryan Donk, Jean-Michael Seri, Steven Nzonzi, Mario Lemina, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Jesse Sekidika, Florin Andone ve Radamel Falcao

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0