Teknik heyetten Radamel Falcao mesaisi..

Süper Lig'de ikinci yarı öncesinde kadrosunu ve oyun şablonunu değiştirmeye hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla birlikte Radamel Falcao üzerine mesai harcıyor. Ceza sahası içerisinde Avrupa'nın en iyi bitiricileri arasında olan 33 yaşındaki yıldız oyuncunun daha fazla topla buluşmasını isteyen Terim, hem kanatlara hem de forvet arkasındaki merkez oyuncularına talimat verdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başından beri ceza sahasında istediği topları alamayan Radamel Falcao için teknik heyet harekete geçti. Oyun planını güncellemeye giden Terim, yıldız oyuncunun ceza sahasında daha fazla topla buluşmasını sağlayacak! Devre arasının ardından kupada Çaykur Rizespor ile oynanan maçta fiziksel açıdan kendisini geliştirdiği görülse de, pozisyona girme konusunda sıkıntılar çeken Radamel Falcao’ya teknik heyetten tam destek geldi.. Karşılaşma sonrasında teknik direktör Fatih Terim ile görüşen ve yalnız kaldığını belirten Kolombiyalı yıldızdan daha fazla verim elde etmek için oyun planında bazı güncellemeler yapan tecrübeli hoca, Denizlispor maçında rakip ceza sahasına kalabalık giren bir hücum hattı oluşturmanın hesapları içinde. Öncelikle Falcao’yu rahatlatmayı düşünen Terim, kupa sınavında müthiş bir geri dönüşe imza atan Emre Akbaba’yı, yıldız isme daha yakın kullanacak. Terim böylece Falcao’nun iki stoperin birden ağır markajında kalmasını engellemeyi hedefliyor. Özellikle Akbaba’nın son vuruşlardaki etkisinin, Falcao’nun asist özelliğini de ortaya çıkaracağı düşünülüyor.

DAHA HIZLI, DAHA ETKİLİ
Son antrenmanda orta saha oyuncularıyla da görüşen Fatih hoca, Falcao’ya daha fazla top gönderilmesi ve ceza sahasına topun daha fazla taşınması talimatını verdi. Özellikle kanat oyuncularından çizgiye basmak yerine, içeriye kat ederek merkezdeki oyuncularla etkileşime girmesini bekleyen Terim’in gözü, Jesse ve Onyekuru’nun geri dönüşünde. Hızlı hücumcularla daha tempolu ve forvetlerin etkili olduğu bir görüntüye kavuşacaklarına inanan Fatih Terim, yarınki Denizlispor mücadelesine çok kritik bir başlangıç gözüyle bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0