Transfer gibi müjde: Onyekuru taburcu oluyor!

Galatasaray'da kış döneminde Monaco'dan kiralanan Henry Onyekuru, transfer süreci öncesinde ülkesi Nijerya'da kaptığı virüs sonrasında sıtma rahatsızlığına yakalanması camiada tedirginlik yaratmıştı. Yıldız oyuncunun uzun bir süre sahalardan uzak kalması beklenirken, sağlık ekibinin anbean durumunu yakından takip ettiği Onyekuru tabir-i caizse olağanüstü bir iyileşme süreci geçirdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da rahatsızlığıyla camiayı şoke eden Henry Onyekuru'dan müjdeli haber geldi. Yıldız oyuncu devre arasında ülkesi Nijerya'da tatilini geçirdiği sırada sıtma parazitine yakalanırken, uzun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Galatasaray'da transfer süreci sırasında sağlık kontrollerinde görülmeyen ancak yüksek ateş sonrası üçüncü kontrollerde tespit edilen hastalığın ardından hastahanede yoğun bir tedavi süreci geçiren Onyekuru'nun kampa katılması halinde hayati risk bile taşıyabileceği belirtiliyordu. Nijeryalı yıldız oyuncunun tedavi sürecini Sağlık Bakanlığı ve sponsor hastahaneyle birlikte planlayan Galatasaray sağlık ekibi anbean durumunu kontrol ettiği Onyekuru'nun iyileşme sürecinden bir hayli memnun.. Olağanüstü bir iyileşme dönemi geçiren ve hastalığı atlatmak üzere olan Henry Onyekuru'nun hafta sonu hastahaneden taburcu olarak, takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. 

TERİM RAHAT BİR NEFES ALDI
Gerçekleşen son testleri temiz çıkan Henry Onyekuru’da yaşanan bu gelişme, Florya’da da büyük sevinç yarattı. Bir ara transferdeki yol haritasını değiştirmeye hazırlanan Sarı- Kırmızılılar, böylece hedefteki asıl pozisyonlara konsantre olma fırsatı bulacak. Özellikle de Onyekuru’nun gelecek hafta Konyaspor deplasmanında oynama ihtimalinin belirmesi, teknik direktör Fatih Terim’i bir hayli rahatlatmış durumda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0