Yiğit Arslan'dan kötü haber!

Yiğit Arslan
Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'u 93-71 gibi farklı bir skorla geçen Galatasaray Doğa Sigorta, EuroCup son 16 turu ikinci hafta maçında oynayacağı Rytas Vilnius maçı hazırlıklarını sürdürürken kötü bir haber geldi. Sarı-kırmızılılarda Türk Telekom maçında sakatlanan Yiğit Arslan, 4 hafta parkelerden uzak kalacak.

Galatasaray Doğa Sigorta – Türk Telekom maçında dizinden yaşadığı sakatlık sonrası kenara gelen  Yiğit Arslan'ın durumuna ilişkin resmi açıklama yapıldı. Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada, sağ diz iç yan bağında esneme teşhis edildiği belirtildi. Yiğit Arslan'ın tedavi sürecinin dört hafta süreceği de açıklamada yer aldı. Yiğit bu süreçte Rytas Vilnius, Unics Kazan, Bahçeşehir, Beşiktaş ve Afyon Belediye maçlarını kaçıracak. Yiğit Arslan'ın Fenerbahçe derbisiyle parkelere dönmesi bekleniyor.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0