Yine, yeniden Victor Wanyama!

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Marcelo Saracchi ve Henry Onyekuru'yu açıklayarak transfere hızlı bir giriş yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine merkez orta saha pozisyonu için yeniden Victor Wanyama ismi gündeme geldi. Tottenham'da bu sezon kulübeye mahkum olan Kenyalı oyuncunun transferi için Terim, yakın dostu Jose Mourinho ile görüşerek oyuncusuna resmen talip oldu.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sezon öncesi transfer dönemini bir hayli hareketli geçiren ancak istediği etkiyi alamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arası operasyonunu bizzat kendisi yönetiyor. Savunmanın soluna Saracchi, ön tarafa da Onyekuru takviyesi yapan deneyimli teknik adam orta sahanın merkezine de yaz döneminde listesinde bulunan Wanyama'yı yeniden yazdı. Tottenham'da sezon başında transfer listesinde olan ancak daha sonra kadroda yer alan Kenyalı oyuncu, sezonun ilk yarısında sadece 2 maçta görev yapma şansı buldu. Yeni bir maceraya yelken açmak isteyen 28 yaşındaki Kenyalı futbolcu, menaceriyle birlikte kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. 

Düzenli olarak oynamak isteyen Wanyama için harekete geçen Galatasaray yönetimi ise Tottenham'a kiralama teklifinde bulunurken, teknik direktör Fatih Terim yakın dostu Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile transfer hakkında görüştü. Portekizli teknik adamın da bu teklife son derece sıcak yaklaştığı ve kendilerine herhangi bir zorluk çıkarmayacaklarını bildirdi. Galatasaraylı yetkililer Victor Wanyama ile anlaşma sağlayabilirse, Londra ekibinin de bu transfere izin vermesi ve transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray’ın planı, bu anlaşmayı da 1.5 yıl üzerinden yapmak ve tıpkı Onyekuru ile Saracchi’de olduğu gibi herhangi bir kiralama ücreti ödememek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0