Yuto Nagatomo kazandırarak gidecek!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yuto Nagatomo için yönetim tüm teklifleri değerlendirme kararı alırken, Japon futbolcunun giderken para kazandırması söz konusu olabilir.

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nagatomo için Bologna kulübünün devreye girdiği ve transfer şartları için Japon oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. Antalyaspor karşılaşması sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in tabir-i caizse ayrılığı açıklayarak "Nagatomo'yla ayrılsak da beraberiz, o sevdiğimiz bir oyuncu." ifadeleri bu ayrılığa kesin gözüyle bakılmasını sağlarken, Redbull Leipzig takımından Marcelo Saracchi'nin kiralık olarak takıma katılmıştı. 

Nagatomo'nun alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshi söz konusu olurken, Bologna'nın ilgisi sonrasında Galatasaray yönetiminin FFP'yi de dikkate alarak 1-1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfere izin vermesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0