Adem "Büyük" oynuyor!

Süper Lig'in ilk yarısında istenilen performanstan uzak olmasına karşın ligin ikinci yarısına iddialı bir giriş yapan Galatasaray'da kenardan gelen Adem Büyük önemli bir skor opsiyonu sağlıyor. Falcao ve Andone'nin yokluğunda ileri uçta görev yapan tecrübeli oyuncu ligde son 3 maçta 4 gol atarak fark yaratan isimlerin başında geliyor.

Galatasaray'da sezon başında kadroya katılan Radamel Falcao ve Florin Andone'nin sakatlıkları sebebiyle düzenli olarak forma giyememesi sonrasında forma Adem Büyük'e kaldı. Sezon başında bedelsiz olarak takıma dahil edilen ve rotasyonun bir parçası olarak düşünülen 32 yaşındaki forvet, şans bulduğu dönemde soyadı gibi Büyük oynadı ve son haftalarda Aslan’ı sırtladı. Ligin ikinci yarısında Konya ve Kayseri maçlarında ağları sarsan Adem, dün eski takımı Kasımpaşa’yı da affetmedi. Tecrübeli oyuncu önce penaltıdan ağları sarstı, ardından çok şık bir gole daha imza attı. Yıldız futbolcu, iki pozisyonda hat-trick’e de çok yaklaştı ancak kaleci Fatih’e takıldı. 

Adem Büyük, son 3 haftada kaydettiği 4 golle Aslan’ın şampiyonluk yarışından yeniden kükremesinde önemli bir paya sahip oldu. Tecrübeli isim bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de atılan tek golün sahibiydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0