Şampiyonluk modunu açtı!

Ligin ilk yarısında Afrika Kupası nedeniyle fiziksel olarak düşüş yaşayan ancak devre arası kampının ardından kendisine gelen Sofiane Feghouli tabir-i caizse şampiyonluk modunu açtı. Geçen sezon şampiyonluk yolunda takımını sırtlayan Cezayirli yıldız, ligin ikinci yarısında 3.golünü kaydederek toplam gol sayısını 5'e çıkarttı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sofiane Feghouli şampiyonluk modunu açtı. Sezonun ilk yarısında performansıyla hayal kırıklığı yaratıp sadece 2 gol atabilen Cezayirli yıldız, ikinci devreye ise güzel bir giriş yaptı. Yıldız oyuncu Afrika Şampiyonu olan Cezayir milli takımında da forma giydiği için sezon öncesi takımla çalışma şansı bulamamış ve hatta iznini de kısa tutarak takıma katılmıştı. Ligin ilk yarısında zaman zaman düşüş yaşayan ve eleştirilerin odağında olan Feghouli ikinci yarıda kendisini buldu. 

Devre arası kampını çok iyi geçiren Feghouli, takımı adına fark yaratıyor ve adeta geçen sezonun ikinci bölümündeki görüntüsünden kesitler sunuyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor filelerini iki kez havalandıran Feghouli, dün de ilk golde vuruşu yapan isimdi. Başarılı kanat, golün dışında da çok etkili oynadı. 30 yaşındaki yıldız, geçen sezon da ilk yarıda sadece 1 gol atabilmiş ancak ikinci devrede 8 gol - 6 asistlik katkısıyla şampiyonluğu getiren kilit isimlerden biri olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0