Belhanda gelen teklifleri red ediyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin ilk maçında Alanya deplasmanından 2-0 yenik ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından bazı oyuncularına dikkat çekerken, ortaya koyduğu oyundan memnun olmadığı isimlerin başında Younes Belhanda geliyor. Bu sezon gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan ve takımdan ayrılması beklenen Faslı yıldız için Rus kulüplerinin ilgisi devam ediyor. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Alanya maçında forma verdiği oyuncuların performansından memnun olmayan Terim maçın ardından da “Bazı arkadaşlarımızı ne kadar yardım edebilirler, edemezler, görmüş olduk. Şans verdiğimiz bazı arkadaşlar daha iyi oynamalıydı” ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adamı sergiledikleri futbolla hayal kırıklığına uğratan ismin Younes Belhanda olduğu belirtildi. Ocak ayında takımdan gönderilmek istenen ancak takımda kalan Faslı oyuncu, sakatlıktan dönen Emre Akbaba'nın muhteşem formu sonrasında yedek kulübesine mahkum olmuştu. 

Alanyaspor karşısında maçın ilk dakikalarında Galatasaray atağında topu alakasız bir yere gönderen ve atağın sonlanmasına sebep olan Belhanda için teknik direktör Fatih Terim'in kulübede yerine otururken "ruh hastası ya!" diye tepki göstermesi gündemde yer alırken, Belhanda için bazı kulüplerin ilgisi devam ediyor. Formsuz orta sahanın kendisi için Rubin Kazan ve Spartak Moskova’dan gelen teklifleri de geri çevirdiği ortaya çıktı. Rusya’da transfer 21 Şubat’ta bitiyor. Sarı-Kırmızılılar, bazı oyuncularla yolları ayırmak için görüşmelere bir kez daha başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0