Brugge teknik direktöründen Mbaye Diagne açıklaması!

Galatasaray'ın sezon başında Belçika ekibi Club Brugge takımına kiraladığı Mbaye Diagne için açıklama geldi. Belçika ekibinin teknik direktörü Clement, tecrübeli oyuncunun kadro dışı durumunun devam ettiğini belirtirken kendisine sorulan sorulara verdiği cevapla da kapıyı tamamen kapattığını gösterdi. 

Club Brugge teknik direktörü Phillippe Clement, takımının bu hafta oynayacağı Waasland-Beveren maçı öncesinde Galatasaray'dan kiraladıkları ve kadro dışı bıraktığı Mbaye Diagne ile ilgili kendisine sorulan soruları yanıtladı. Senegalli oyuncunun durumu ile ilgilenmediğini kaydeden teknik adam, "Diagne takımdan ayrı çalışıyor. Onunla ilgili konuşmak istemiyorum. Ben, takımda bizimle birlikte idman yapan oyuncularla ilgileniyorum" ifadeleriyle konuyu tabir-i caizse kestirip attı. 

EVET, KAPI ŞU ANDA KAPALI
Verdiği bu cevabın ardından basın mensuplarının "Diagne'ye kapı kapalı mı?" şeklindeki soruyu da yanıtlayan Clement, "Kapı şu anda kapalı, evet. Şu anda bu konuyla ilgilenmiyorum." ifadelerini kullandı. Mbaye Diagne, devre arası transfer döneminin sona ermesinin ardından yaşananlardan dolayı özür dilemiş ancak Belçika ekibinin teknik heyeti bu özrü kabul etmemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0