Malatya maçı için karar verildi!

Süper Lig'in ikinci yarısına etkili bir giriş yapan ve 5 maçlık galibiyet serisiyle zirveye iyice yaklaşan Galatasaray'da yarın oynanacak olan Yeni Malatyaspor maçı oldukça önem taşıyor. Fenerbahçe derbisi öncesi puan kaybı yaşamak istemeyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sakatlıktan çıkan Radamel Falcao ve form grafiği yükselen Adem Büyük arasında kararını verdi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kurmaylarıyla birlikte yaptığı toplantının ardından Yeni Malatyaspor maçı için kararını verdi. İmparator Terim, son haftalarda gösterdiği performansla alkış toplayan ve bu maçlarda attığı 4 golle yıldızını parlatan Adem Büyük'ü ilk onbirde sahaya sürmeyi planlarken, sakatlıktan dönen Radamel Falcao'yu da kulübede oturtacak. Malatyaspor karşısında oyunun durumuna göre Radamel Falcao'yu gerekli gördüğü takdirde oyuna almayı düşünen Terim böylelikle hem Adem Büyük'e hakkını vermiş olacak hem de Kolombiyalı yıldız oyuncuyu derbi öncesinde korumuş olacak.

Malatyaspor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunan Adem Büyük'ü uyaran ve gereksiz yere kart görmekten kaçınmasını isteyen teknik direktör Fatih Terim haftaya oynanacak olan Kadıköy'deki zorlu mücadeleye Radamel Falcao ile başlamayı düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0