Falcao için Saracchi önlemi!

Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlığı sebebiyle çok fazla forma şansı bulamayan Radamel Falcao için teknik heyet harekete geçti. Konyaspor deplasmanında arka adalesinden sakatlanan Kolombiyalı yıldız oyuncu derbi öncesinde oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında riske edilmeyecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Konyaspor maçında sakatlanmasına rağmen Kasımpaşa maçında takımdaki yerini alan ancak maçın başında sakatlanarak kenara gelen Marceo Saracchi'den ağzı yanan Galatasaray yönetimi Radamel Falcao konusunda oldukça temkinli davranacak. Arka adalesinden yaşadığı sakatlık sonrasında iyileşme sürecini oldukça kontrollü geçiren Kolombiyalı yıldız oyuncu, yarın oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ilk 11'de oynamak istiyor ancak teknik heyet buna izin vermeyecek. Marcelo Saracchi'den bu konuda ağzı yanan Galatasaray teknik heyeti, Radamel Falcao'yu gelecek hafta oynanacak olan derbiye saklamayı düşünüyor. 

Hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayan ve U19 takımıyla oynanılan hazırlık maçında görev yapan Falcao yarın oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasında maç kadrosunda olacak. Teknik heyet maçın gidişatına göre 34 yaşındaki yıldızı maçın son 15-20 dakikalık bölümünde oynatmayı düşünüyor. 

Süper Lig'de bu sezon 9 maça çıkan ve 5 gol kaydeden Radamel Falcao ligin ikinci yarısına harika bir giriş yapmış ve sakatlanmadan önce oynadığı 3 maçta 4 gol atarak takımımızın başarısında başrol oynamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0