Nando şampiyonluk modunu açtı!

2011 yılında transfer olduğu Galatasaray'da kulüp tarihinin en çok kupa kazanan ve forma giyen yabancı oyuncusu olma başarısını gösteren Fernando Muslera bu sezonda da üst düzey performans sergilemeye devam ediyor. 33 yaşındaki Uruguaylı kaleci, ligde oynanılan son 5 maçta kalesine gelen 15 şutun 13'ünde rakiplerine izin vermeyerek adeta şampiyonluk modunu açtığını dosta düşmana ilan etti! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Bay Haksız Rekabet sezonun ikinci yarısına mükemmel bir giriş yaptı. Sezonun ilk yarısında takımının kötü formuna rağmen ayakta durmayı başaran Uruguaylı kaleci şampiyonluk yolunda takımın en kilit isimlerinin başında geliyor. Yaptığı kritik kurtarışlarla geçmiş yıllarda takımının başarısında büyük pay sahibi olan Fernando Muslera bu sezonda da formunun zirvesinde yer alıyor. Takımın ligdeki 5 maçlık galibiyet serisinde yaptığı kurtarışlarla ön plana çıkmayı başaran Uruguaylı eldiven, son 5 maçta sadece 2 gol yedi. Muslera bu süreçte toplamda kalesine gelen 15 şutun 13’ünde başarılı olmayı başardı.

TAKIMIN BİR NUMARASI
Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan 33 yaşındaki eldiven, toplamda bu sezon 2 bin 610 dakikayla da teknik direktör Fatih Terim’in en çok süre verdiği isim konumunda yer alıyor. Yönetimin, sezon sonunda Muslera’nın sözleşmesini uzatmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0