Malatya karşısında tribünler dolacak!

Süper Lig'in ikinci yarısında galibiyet serisi elde ederek şampiyonluk yarışının içine giren Galatasaray'da taraftar da devreye girmeye hazırlanıyor. Son iki sezondur deplasman - iç saha farketmeksizin takımının yanında olan Sarı-Kırmızılılar, gelecek hafta oynanacak derbi öncesinde Yeni Malatyaspor maçında tribünleri tamamen doldurmaya hazırlanıyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Türkiye Kupası’na çeyrek finalde Alanyaspor karşısında veda eden Galatasaray, artık elindeki tek hedef olan Süper Lig şampiyonluğuna kilitlendi. Ligde fırtına gibi esen ve üst üste 5 maçtır kazanarak bu sezonki en uzun galibiyet serisini yaşayan Sarı- Kırmızılılar’da taraftarı da, Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi üzerine düşen görevi yapmak için harekete geçti. Özellikle şampiyonluk yarışının kızıştığı anlarda rakiplerine göre bambaşka bir motivasyonla oynayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, kupada iç sahada 3-1 kazanılan Alanyaspor mücadelesi sonrası taraftarın, takımla olan uyumuna dikkat çekmişti.

ŞİMDİDEN 35BİN'İN ÜZERİNDE..
Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin, pazar günkü mücadele öncesi biletlere büyük ilgi gösterdikleri ve şu ana kadar kombinelerle birlikte 35 bin biletin satıldığı öğrenildi. Maç saatine kadar bu rakamın 52 bin kişilik Ali Sami Yen Stadı'nda daha da artması ve mücadelenin 40binin üzerinde seyirciyle oynanması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0