Derbi öncesi 5 milyon Euro!

2020 yılına oldukça iddialı bir giriş yapan ve ligde aldığı galibiyetlerle zirveye ortak olan Galatasaray'da yönetim şampiyonluk yolunda harekete geçti. Finansal anlamda oyuncuların ödemelerini geciktirmemeye dikkat eden Mustafa Cengiz yönetimi, teknik heyetle yaptığı görüşmenin ardından oyunculara hem geçmiş alacaklarının kalmadığını hem de derbi için özel bir prim belirlediklerini açıklamaya hazırlanıyor! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik heyet saha içinde şampiyonluk için büyük çaba sarfederken, yönetim de harekete geçti. 2019 yılına ait borçların tamamını kapatan Galatasaray yönetimi, sadece Ocak ayı maaşlarını 15 gün geciktirdi. Başkan Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, bir sonraki hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi takıma ödeme yapmak için harekete geçti. Yeni Malatyaspor maçından sonra futbolcuların ve teknik heyetin hesabına hafta içinde 5 milyon Euro yatırılacak. UEFA'ya da Mart ayında borçsuzluk kağıdı gönderilecek. Kadıköy'deki derbi öncesi motivasyonu üst düzeyde tutmak isteyen Galatasaray yönetimi, maaşları ödeyerek Florya'daki huzuru sağlayacak.

ÖZEL PRİM YÖNETİMDE GÖRÜŞÜLECEK
Fenerbahçe derbisine özel galibiyet primi verilip verilmeyeceği de salı günü gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısında belli olacak. Florya'daki tesis personeline ise borcun olmadığı ve ay başında maaşların yatırıldığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0