Derbide mağlubuz..


Galatasaray Doğa Sigorta, ING Basketbol Süper Ligi 18.haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta'ya konuk oldu. Baştan sona çekişmeli geçen maçta rakibine boyun eğen Cimbom, ligdeki 6.mağlubiyetini aldı. Karşılaşmanın hikayesini sizin için derledik:

Galatasaray Doğa Sigorta, karşılaşmaya Webster-Can-Harrison-Poythress-Auguste ilk beşiyle başlarken takımımız adına ilk sayılar Auguste'dan geldi. Çeyreğin ilk 7 dakikası başa baş geçerken skor 10-10'a geldikten sonra oyuna ağırlığını koyan siyah beyazlılar 9-2'lik seriyle çeyreği 19-12 önde tamamladı. Ev sahibi ekip, ikinci çeyreğe de 4-0'lık seriyle başlayınca Ertuğrul Erdoğan öğrencilerini yanına çağırdı. Mola dönüşü toparlanan takımımız farkı eritti ve ilk yarı 32-29 tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı giren taraf Beşiktaş oldu. Ev sahibi ekip 5-0'lık seriyle başladı. İlk 8 dakika karşılıklı basketlerle geçilirken son 2 dakikada oyunu ağırlığını koyan taraf Galatasaray'dı. Son 2 dakikada geriden gelip öne geçen Cimbom, son çeyreğe 4 sayılık avantajla 51-55 önde girdi. Beşiktaş yine çeyrek başlangıcını iyi yaptı ve skoru 4-0'lık seriyle eşitledi. Karşılaşmanın 34.dakikası oynanırken Harrison şık bir turnikeyle skoru 61-58'e getirse de Beşiktaş 1.5 dakika içinde 6-0'lık seriyle cevap verdi ve yine mola almak zorunda kaldık. Mola dönüşü farkı 1 sayıya kadar düşürsek de hiç ev sahibi ekip öne geçme fırsatı tanımadı ve karşılaşma 74-68 sona erdi.

İstatistikler

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0