Nagatomo ülkesinden haber bekliyor!

Ara transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapan ve Yuto Nagatomo’nun lisansını askıya alan Galatasaray’da transfer süreci devam ediyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan tecrübeli oyuncunun transfer tahtası açık olan ülkelerden birisine gitmesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim’in gözden çıkardığı isimlerin başında Nagatomo geliyordu ancak Japon futbolcu, hiçbir yere gidemedi. Sarı-kırmızılıların 28 kişilik ikinci yarı kadrosunda bulunmayacak olan Nagatomo henüz ayrılmadı. 28 kişilik kadroda yer almayan tecrübeli oyuncu, buna rağmen transfer kapısını kapamadı. Tecrübeli futbolcunun, transfer penceresi kapanmayan bir ülkeye gidebileceği belirtildi. Bu da Cim-Bom’un ödeyeceği 1 milyon eurodan hâlâ kurtulma umudunun varolduğunu gösteriyor.

Nagatomo’nun ve Galatasaray’ın en büyük beklentisi, Japonya Ligi.. Ülkesinde transfer sezonunun 27 Mart’ta bitecek olması, tecrübeli oyuncunun buraya gitme ihtimalini güçlü kılıyor. 33 yaşındaki futbolcu, fiziksel olarak kendini hazır tutmak için sarı-kırmızılı takımla birlikte antrenmanlarını sürdürüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0