Sait Karafırtınalar: Erkan çok olgun ve soğukkanlı.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Boluspor'dan sessiz sedasız kadrosuna kattığı 18 yaşındaki yetenek Erkan Süer’i, onu ilk keşfeden hocası Sait Karafırtınalar anlattı. Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan başarılı çalıştırıcı, genç oyuncunun Galatasaray'a katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Boluspor’da Erkan Süer’e şans verdik. Kampa götürdük ve profesyonel sözleşme imzalanmasını istedik. O da verilen şansı iyi değerlendirdi. Allah yolunu açık etsin.. Erkan’ı yaklaşık 3 yıl önce A takıma çağırdık. O zaman çok ufaktı. Çekingen olması beklenirken çok özgüvenliydi. Çok daha fazla olgundu ve dikkatimizi çekti. Çok önemli isimlerin olduğu takımda hiçbir etki altında kalmadan topu kullanabiliyordu. Bizim dikkatimizi çeken tarafı o olmuştu. Sakinliği ve topla olan ilişkisi çok iyidir. Hucümun her bölgesinde oynayabiliyor. Orta sahada, kenarlarda oynayabiliyor. 10 numarada da görev alabiliyor.. Hem de skorer bir oyuncu. Bir sakatlık geçirdi, o tempolarda o yaşta mücadele etmek kolay değil. Ama kısa sürede geri döndü. Zaman zaman forma şansı da buldu. Bence ilerleyen zamanlarda Galatasaray’a katkı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0