Ertuğrul Erdoğan: Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Galatasaray Doğa Sigorta, ING Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında sahasında TOFAŞ'ı 80-75 ile geçerken karşılaşmada kahraman Türk askeri anıldı. Maç öncesinde İblid'de hain saldırı sonucunda şehit düşen kahramanlarımız için saygı duruşu düzenlenirken tribünde de açılan pankartlarla kahramanlarımız anıldı.


Karşılaşmaya her iki takımda "Milletimizin başı sağolsun" pankartıyla çıkarken Galatasaray taraftarı İblid'de şehit düşen kahramanlarımız için "Aziz şehitlerimizin mekanı cennet olsun" ve "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" pankartı açtı. 

Maçın ardından koç Ertuğrul Erdoğan yayıncı kuruluşa konuşurken, "Basketbol konuşacak bir durumda değiliz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Tüm şehit ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Bugün basketbol konuşmak istemiyorum." sözlerini söyledi. 

FCN Blog ekibi olarak bizler de Yüce Türk milletine baş sağlığı diler, kahraman mehmetçiklerimizin ailelerine sabır dileriz. Başımız sağolsun, Allah Türk ordusunun yardımcısı olsun. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0