Ertuğrul Erdoğan'ın sözleşmesi uzatılıyor!

ertuğrul-erdoğan
ING Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu mağlup eden, bugün ise sahasında TOFAŞ'ı yenerek ligde sıralama açısından önemli bir galibiyet alan Galatasaray'da Ertuğrul Erdoğan geleceğini sağlama aldı. Cimbom tecrübeli koç ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Galatasaray Doğa Sigorta'da 2. sezonunu geçiren Ertuğrul Erdoğan konusunda yönetim kararını verdi. Sportando'dan Carchia'nın haberine göre; Galatasaray,  başantrenör Ertuğrul Erdoğan’ın sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli koç ile anlaşmanın yakın olduğu ve yakın zamanda yeni sözleşmenin imzalanabileceği ifade edildi. 

Galatasaray, Ertuğrul Erdoğan döneminde geçtiğimiz sezon ligde yarı final oynamıştı. Geçen sezon EuroCup'ta gruptan çıkamayan Yenilmez Armada bu yıl ise TOP 16'ya kalmıştı. Galatasaray bu sezon Ertuğrul Erdoğan yönetiminde ligde 15 galibiyet - 6 yenilgiyle 3. sırada yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0