Muslera 40 yaşına kadar oynamak istiyor!

fernando muslera
Galatasaray'ın yaşayan efsanelerinden birine dönüşen kaptan Fernando Muslera takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Taraftarların sevgilisi konumunda olan Muslera, 40 yaşına kadar Cimbom'un kalesini korumayı hedefliyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın efsane isimlerinden olan Fernando Muslera'nın sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Sarı-kırmızılılar, 5 şampiyonluk ve sayısız kupa kazanan kaptanını takımda tutmak istiyor. Uruguaylı eldivene öncelikle 2 yıllık sözleşme önerilecek. Ardından kontratı karşılıklı şekilde 1 yıl uzatılacak.

33 yaşındaki Fernando Muslera'nın isteği 40 yaşına kadar sarı-kırmızılıların kalesini korumak. Tecrübeli eldivenin bu fikrini çok yakın olduğu Abdurrahim Albayrak'a da söyleyerek "Ben 40'a gelene kadar kaleci bakmayın" dediği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin de bu cevaptan çok memnun olduğu ve yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatacağı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0