Nigel Hayes kariyer rekoru kırdı!

nigel-hayes
Geçen sezon Galatasaray Doğa Sigorta forması giyen ve gösterdiği başarılı performansın ardından sezon başında Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Zalgiris Kaunas'a transfer olan Nigel Hayes kariyer rekoru kırdı. Başarılı oyuncu Olimpia Milano karşılaşmasında galibiyeti getiren isim oldu.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çok iyi bir performans sergileyen ve sezon başında Zalgiris Kaunas'ın yolunu tutan Nigel Hayes, EuroLeague'de kariyer rekoru kırdı. EuroLeague'in 26. haftasında Zalgiris evinde Olimpia Milano'yu 105-97 yenerken Hayes maçın yıldızı oldu. Nigel Hayes, Milano karşısında 21 sayı - 4 ribaund ile oynarken EuroLeague'deki kariyer rekorunu kırdı. 


1994 doğumlu ABD'li pivot bu sezon EuroLeague'de Kaunas formasıyla 26 maça çıkarken 6.4 sayı - 2.5 ribaund ve 0.8 asist ortalamalarıyla oynuyor. Yıldız oyuncu daha önce Real Madrid'e karşı 15 sayıyla oynayarak rekorunu kırmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0