Fatih Terim: Kazanırsak kayıpların anlamı olacak..

Süper Lig'de sezonun 21.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Rakiplerinin puan kaybı sonrasında kazanmak istediklerini belirten deneyimli teknik adam, sakatlıktan çıkan oyuncuları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Rakiplerimizin puan kaybetmesi muhakkak bizi ilgilendiriyor ancak daha da önemlisi olan bizim kazanmamız olacak. O nedenle bugün kayıpsız devam etmek en büyük isteğimiz. Hepimiz bunun bilinci içerisindeyiz, ümit ediyorum oyuncularımız da dışarıdaki bu düşüncelerimizi sahaya yansıtırlar. Yolumuza hasarsız devam etme isteğimiz devam eder. 

Yavaş yavaş hepsini (takımı) beraber istiyoruz. Belki de hafta içerisinde Alanya maçında Falcao'yu da görebiliriz yada kulübede olmasını istiyoruz. Sonradan oyuna da sokabiliriz, ihtiyacımız olursa. Onun da gidişatı iyi durumda görünüyor. Onyekuru gün geçtikçe daha da güçlenecek, fiziği de gelişecek. Saracchi iyi durumda, oynaması bizim için önemli. Maçın gidişatına göre tekrardan onu korumak amaçlı kenara alabiliriz, durumuna bakacağız. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0