Florin Andone, Kasımpaşa maçında yedeklerde!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak olan Galatasaray'da karşılaşmanın ilk 11'i belli olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Cimbom'da uzun süredir sahalardan uzak kalan Florin Andone geri döndü.

Şampiyonluk yarışında ciddi bir dönemeç olan Kasımpaşa deplasmanına çıkacak Galatasaray'da maçın ilk 11'i ve yedekleri belli oldu. Sarı-kırmızılılarda Marcelo Saracchi ilk 11'e geri dönerken asıl sürpriz Florin Andone konusunda yaşandı. Galatasaray'da ligin ilk yarısında Gaziantep deplasmanında sakatlanan ve ameliyat olan Andone geri döndü ve Kasımpaşa maçında yedekler arasında yer aldı. 

Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı ilk 11'i: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Feghouli, Emre, Ömer, Adem.

Yedekler: Okan, Şener, Ahmet, Emin, Linnes, Selçuk, Taylan, Jesse, Henry, Andone.

Kasımpaşa'nın ilk 11'i: Fatih, Hadergjonaj, Meriah, Brecka, Haddadi, Tirpan, Tarkan, Aytaç, Aytaç, Quaresma, Ndongala, Thiam.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0