Fatih Terim takımı Zorlu'da kampa alacak!

fatih terim
Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da Fatih Terim derbi için planını hazırlarken takımın kampa alınacağı yer de belirlendi. Sarı-kırmızılılar Ali Koç ve Federasyon'un buluşma noktası olan Zorlu Center'da kampa girecek. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Devre arasında "Anlaşıldı ikinci yarı çok ZORLU geçecek" mesajını yazan Fatih Terim, derbi için takımını Ali Koç ve Federasyon'un ligi dizayn etmeye çalıştıkları Zorlu Center'ın içindeki Raffles Hotel'de kampa almaya karar verdi.  Cumartesi öğleden sonra Florya'da toplanacak sarı-kırmızılılar, tesiste Fenerbahçe maçına yönelik son taktik çalışmasını gerçekleştirecek ve akşam Zorlu'ya geçip kampa girecek. Derbi günü Florya-Kadıköy arası ulaşım zorluğunu dikkate alan Terim, Zincirlikuyu'dan trafiğe takılmadan takımı Ülker Stadı'na götürecek.

A PLANI: BELHANDA
Derbi öncesi Galatasaray'da tek eksik sakat Lemina. Gabonlu yıldızın formasına en güçlü aday ise Belhanda. Terim, 4-2-3- 1 dizilişi ile ligde 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan takımın sisteminde değişikliğe gitmek istemiyor. Lemina'nın bölgesine Seri'yi çekmeye hazırlanan Terim, 8 numara pozisyonunda Belhanda'yı görevlendirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0