Galatasaray'ın Haaland ve Dybala pişmanlığı!

Spor Toto Süper Lig'de 23. şampiyonluk için mücadele veren Galatasaray'da geçmişe dahil büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Cimbom, Erling Haaland ve Pablo Dybala'yı geçmişte almamanın üzüntüsünü yaşıyor. 

beIN SPORT HABER'da Raşit Altun, Haaland’ın elden kaçması sürecine değindi ve "Öyle görünüyor, sakatlık olmazsa konuşuruz. Türk sporseverler için Haaland'ın özel tarafı, Molde'deyken Galatasaray'ın istemesi. 3 milyon euro'yu 3 taksitte vermek istemesi ve kulübün kabul etmemesi” ifadelerini kullandı.

Dünya futbolunun bir başka yıldızı Dybala’nın zamanında Galatasaray’a transferine ilişkin de konuşan Altun, “Galatasaray'a 2 milyon dolara bir oyuncu teklif ediliyor, Arjantin 2. liginde oynarken. Galatasaray istemiyor, sonra Palermo alıyor. O oyuncu da Dybala” dedi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin de geçmişteki hatalardan dolayı büyük pişmanlık duydukları ifade ediliyor. Cimbom'da camia iki oyuncunun elden kaçmasından dolayı üzüntü yaşıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0