Florin Andone, Alanyaspor maçı kadrosunda yer alıyor!

florin andone
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray'da karşılaşmanın kamp kadrosu belli oldu. Cimbom'da Florin Andone takıma geri döndü ve kamp kadrosunda yer aldı! 

Süper Lig'de Kayserispor'u 4-1 yenerek zirveyle arasındaki puan farkını 5'e indiren Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Alanyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılılarda karşılaşmanın kamp kadrosu belli olurken Florin Andone sevinci yaşanıyor. Gaziantep deplasmanında sakatlanan ve sezonu kapatacağı iddia edilen Andone, takıma geri döndü ve Alanyaspor maçı kadrosuna girdi! Cimbom, Alanyaspor ile yarın 20.30'da deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

Galatasaray'ın Alanyaspor maçı kamp kadrosu şekilde:
Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Florin Andone, Jesse Sekidika, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcao Teixeira, Taylan Antalyalı, Berk Balaban, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Mario Lemina.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0