Florin Andone forma için gün sayıyor!

Galatasaray'da sezon başında kiralık olarak takıma katılan ve gösterdiği mücadeleyle taraftarın alkışını alan Florin Andone sakatlık sonrası dönüş için gün sayıyor. Rehabilitasyon çalışmalarının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan ve son olarak Alanyaspor karşısında yedek soyunan Rumen golcünün teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmede forma istediği ortaya çıktı. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Florin Andone sahalara dönüşü sırasında gösterdiği özveriyle teknik heyetten tam not aldı. Rumen yıldız sakatlığı sırasında tek başına çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdürürken, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanılan Alanyaspor maçında da takımla birlikte olmak için tüm şartları zorladı. Galatasaray'ın transfer döneminin son günü kadrosuna kattığı ve oynadığı dakikalarda Elmander'i andıran hırslı futboluyla beğeni kazanan Florin Andone, 11. haftada oynanan Gaziantep deplasmanında sakatlanmış ve ilk devreyi kapatmıştı. Brighton & Hove Albion'dan kiralanan golcü oyuncunun sözleşmesinin fesih edilerek geri gönderilmesi gündeme gelirken, başta Fatih Terim olmak üzere taraftarın da desteğiyle alınan karar doğrultusunda geri dönüş süresi beklenmişti. 3 ay gibi bir sürede ağır sakatlığını atlatan Rumen yıldız, geçtiğimiz hafta antrenmanlara başladı ve kupada oynanan Alanyaspor maçında kafileye dahil edildi.

BORCUMU GOLLERİMLE ÖDEYECEĞİM
Sakatlığı sonrası kiralık sözleşmesinin feshedilmesi gündeme gelmesine rağmen teknik direktör Fatih Terim'in arkasında durması ve taraftarın muhteşem desteğini her zaman yanında hissettiğini söyleyen Andone'nin, "Yabancı futbolcu statüsünde olmam sebebiyle üzerimin çizilmesi sürpriz olmazdı. Ama kulübüm arkamda durdu. Fatih hocam ve taraftarlarımızı, bana gösterdikleri destek için pişman etmeyeceğim. Şampiyonluk yolunda vefa borcumu atacağım gollerle ödeyeceğim. Ve bu kulüple şampiyonluk kupasını kaldıracağım" dediği öğrenildi.

KENDİNİ ZORLA KADROYA ALDIRDI
Florin Andone'nin, sakatlığını atlatması sonrası daha yeni yeni antrenmanlara başlaması sebebiyle Alanyaspor ile oynanan kupa maçında kafileye dahil edilmesi beklenmiyordu. Ancak Rumen golcünün, Fatih Terim ile yaptığı özel görüşmede maçta süre almasa bile takıma katılmayı çok istediğini belirterek, arkadaşlarıyla bir arada olmak istemesi üzerine kadroya alındığı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0